واکنش مسعود فراستی به توقف فیلم خانه پدری!

آیا توقف فیلم خانه پدری کار درستی بود؟

توقف فیلم خانه پدری جنجال ساز شده است و موافقان و مخالفان، چه حامی و چه منتقد فیلم خانه پدری به اظهار نظر درباره توقف فیلم خانه پدری پرداخته اند.

توقف فیلم خانه پدری نظر مسعود فراستی درباره توقیف فیلم خانه پدری منتقدان فیلم خانه پدری در برنامه هفت

مجله اینترنتی پارسی گو: توقف فیلم خانه پدری جنجال ساز شده است و موافقان و مخالفان، چه در ردیف حامی و چه در ردیف منتقد فیلم خانه پدری به اظهار نظر درباره توقف فیلم خانه پدری پرداخته اند.

جار و جنجال ها پیرامون توقیف فیلم خانه پدری همچنان ادامه دارد. دو گروه اصلی منتقدان خانه پدری با دو دیدگاه مختلف به این موضوع پرداخته اند. گروهی توقیف این فیلم را کار درستی می دانند و مقصر اصلی اتفاقات اینچنینی را ارشاد و مسئولین سینمایی کشور می دانند. اما گروه دیگر مخالف توقف فیلم خانه پدری هستند و البته معتقدند فیلم باید اکران و سپس نقد می شد. مسعود فراستی شناخته شده ترین منتقد فیلم در کشورمان، نماینده گروه دوم و مخالف توقف و توقیف فیلم خانه پدری است.

منتقدان توقیف «خانه پدری» در برنامه «هفت»

در تازه‌ترین قسمت از برنامه «هفت» مسعود فراستی که خودش از منتقدان فیلم «خانه پدری»‌ است، از توقیف این فیلم انتقاد کرد. به نوشته خبرآنلاین، مسعود فراستی درباره توقیف فیلم «خانه پدری» در برنامه سینمایی «هفت» با تاکید بر اینکه کار نقد فرهنگ‌سازی است، گفت: «این فیلم از نظر تکنیکی، فضاسازی و شخصیت سازی بسیار ضعیف است. در لحظه دخترکشی، جای دوربین در دفاع از خشونت است. تعمیم این داستان در ۸۰ سال تکرار میشود. من در تمام طول عمرم با اکران تنها فیلمی که مخالف اکران بودم این فیلم بود. با اکران این فیلم در خارج از کشور هم به شدت مخالف بودم چون مارا در کنار داعش و طالبان قرار می دادند. عیاری درگیر موضوع شده و این اتفاق عامدانه نیست. موضع الانم این بود که فیلم اکران شود. وقتی اکران میشد در شرایط درست تابو شکسته میشد و میشد به درستی نقد کرد. اما با پایین کشیدن فیلم این راه بسته شد.» او در ادامه به فیلم «مسخره‌باز» تاخت و گفت: «از نظر من فیلم عیاری شرف دارد به فیلم «مسخره باز» اما همچنان میگویم که این فیلم مشکل دارد. یک جامعه اهل تعامل و اهل نقد این گونه رفتار نمیکند.»

جواد طوسی دیگر منتقد سینما هم به سابقه فعالیتش در قوه قضاییه اشاره کرد و در انتقاد از توقیف فیلم کیانوش عیاری گفت: «دادسرای فرهنگ و رسانه باید یک نگاه مدبرانه داشته باشد. من به عنوان کسی که چندسال در قوه قضائیه بودم، می‌گویم آیا باید یک روش سلبی را به کار ببرد؟» او در ادامه از تنش‌ بیش از حد رسانه‌ای علیه کیانوش عیاری هم گله کرد: «در مورد «خانه پدری»، آن تنش بیش از حدی که برای سازنده یک‌ اثر ایجاد می‌شود، به نظرم استحقاق آن را ندارد. کیانوش عیاری چند اثر فاخر ساخته است. یک خانمی از همین تلویزیون با من تماس گرفت و گفت که نظر شما درمورد فیلم خانه پدری که جنایت کارانه است، چیست؟ یعنی خالق اثر جانی است؟ باید یک تعادل و توازنی به افراد داشته باشیم. آقای عیاری درحال ساخت یک سریال است که چندماه دیگر روی آنتن میرود و حداقل حرمتش را نگاه داریم. مگر تلویزیون منتقد دیگری ندارد که هر شب آقای الهی روی آنتن است. در میز رسانه هفت دیدم خبرنگار جوانی به عیاری به شدت حمله کرد، جوان مگر همه فیلم ها رو دیدی که با قاطعیت رای به ضد خانواده ترین فیلم می دهی!» در هر صورت توقف فیلم خانه پدری حداقل سوژه و بستر مناسبی برای بحث در مورد فیلم هایی است که ممکن است سرنوشت مشابه پیدا کنند.

منبع: مجله اینترنتی پارسی گو
درج مطالب مجله اینترنتی پارسی گو با ذکر منبع (www.parsigoo.com) بلامانع است.

به اشتراک بذار:
بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *