چه کسانی برای پیاده روی اربعین به تزریق واکنس آنفلونزا نیاز دارند؟

چه کسانی برای پیاده روی اربعین واکنس آنفلونزا بزنند؟

معاون وزیر بهداشت می گوید: کسانی دارای هیچ بیماری ارثی و زمینه‌ای نیستند، نیاز به تزریق واکنس آنفلونزا در طول این سفر ندارند.

کربلا بین الحرمین اربعین پیاده روی کربلا پیاده روی اربعین

مجله اینترنتی پارسی گو: معاون وزیر بهداشت می گوید: کسانی دارای هیچ بیماری ارثی و زمینه‌ای نیستند، نیاز به تزریق واکنس آنفلونزا در طول این سفر ندارند. همچنین تزریق واکسن آنفولانزا ویژه افراد بالای ۶۰ سال و بیماران دارای بیماری مزمن تنفسی و کلیوی برای مراسم پیاده روی اربعین ضروری است.

چه کسانی باید برای پیاده روی اربعین واکسن آنفولانزا تزریق کنند؟

به نوشته باشگاه خبرنگاران معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در مراسم پیاده روی اربعین تزریق واکسن آنفولانزا برای عموم مردم عادی ضروری نیست. معاون وزیر بهداشت در پاسخ سوال چه کسانی باید در پیاده روی اربعین واکسن آنفولانزا تزریق کنند گفت: واکسن آنفولانزا برای عموم مردم  ضروری نیست. کسانی که در مراسم پیاده روی اربعین شرکت می‌کنند و دارای هیچ بیماری ارثی و زمینه‌ای نیستند، نیاز به تزریق واکسن آنفولانزا در طول این سفر ندارند.

تزریق واکسن آنفولانزا در طول مسیر پیاده روی اربعین

او ادامه داد: تزریق واکسن آنفولانزا ویژه افراد بالای ۶۰ سال و بیماران دارای بیماری مزمن تنفسی و کلیوی برای مراسم پیاده روی اربعین ضروری است، به طور کلی واکسن آنفولانزا باید در گروه‌های پر خطر تزریق شود. رئیسی گفت: افرادی که در سنین جوانی هستند یا کسانی که  به بیماری مزمن مبتلا نیستند برای شرکت در پیاده روی اربعین نیاز به تزریق واکسن آنفولانزا ندارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به زائران توصیه می‌شود بهداشت فردی را رعایت کنند و از آب بسته بندی برای مصرف استفاده کنند. رئیسی افزود: زائران اربعین حسینی در طول مسیر دست و صورت خود را به طور مرتب با آب و صابون شست و شو دهند.

منبع: مجله اینترنتی پارسی گو
درج مطالب مجله اینترنتی پارسی گو با ذکر منبع (www.parsigoo.com) بلامانع است.

به اشتراک بذار:
بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *