مزاحمی که طی 6 ماه بیش از 2000 بار با پلیس تماس گرفته و مزاحمت ایجاد کرده بود دستگیر شد!

مزاحم تلفنی که ۲۰۰۰ بار با پلیس تماس گرفته بود دستگیر شد!

مزاحم تلفنی که ۲۰۰۰ بار برای پلیس با شماره های مختلف و در بازه زمانی ۶ ماه مزاحمت ایجاد کرده بود توسط پلیس هرمزگان شناسایی و دستگیر شد.

پلیس 110 تماس با پلیس 110 مزاحمت مزاحم تلفنی تلفن تماس مشکوک

مجله اینترنتی پارسی گو: ایجاد مزاحمت تلفنی طبق قانون جرم تلقی می شود. حال اگر این مزاحمت برای ارگان های دولتی ایجاد شود، و موجب اخلال در خدمت رسانی گردد طبعا مجازات سنگینی خواهد داشت. اما اخیرا مزاحم تلفنی که ۲۰۰۰ بار برای پلیس مزاحمت ایجاد کرده بود توسط پلیس هرمزگان شناسایی و دستگیر شد. این مزاحم تلفنی با تلفن های ناشناس اقدام به ایجاد مزاحمت برای پلیس و دیگر ارگان ها می نمود.

مزاحم تلفنی که ۲۰۰۰ بار تماس با پلیس بالاخره دستگیر شد

جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری فردی که بصورت مکرر و تلفنی برای پلیس ۱۱۰ ایجاد مزاحمت کرده بود خبرداد تا به این ترتیب مجرم و مزاحم تلفنی که ۲۰۰۰ بار برای پلیس و البته دیگر ارگان ها نظیر آتش نشانی ایجاد مزاحمت کرده بود بازداشت شود.

به نوشته برنا عباسعلی بهدانی فرد گفت: در پی اعلام اپراتورهای مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر این که فردی ناشناس به صورت مکرر با تماس تلفنی با این مرکز، ایجاد مزاحمت می نماید، موضوع از سوی مسئولین استان در مراجع قضائی مطرح و علیه این متهم طرح شکایت شد.

وی افزود: متهم با استفاده از ۶ شماره تلفن مختلف حدود ۲ هزار مرتبه با مرکز فوریت های پلیسی تماس گرفته که این امر موجب اخلال در ماموریت‌های محوله پلیس ۱۱۰ شده است. این مقام انتظامی بیان داشت: با توجه به تحقیقات به عمل آمده متهم با نام م.ب توسط کارشناسان پلیس فتا شناسایی و مشخص شد که سابقه اذیت و آزار افراد مختلف را در سابقه خود داشته و متواری می باشد.

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: پس از تلاش های شبانه روزی و با هماهنگی مقام قضایی متهم طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر و پس از بازجویی و اقدامات تکمیلی متهم برای صدور حکم کیفری به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس معرفی شد.

سرهنگ بهدانی فرد اظهار داشت: فلسفه وجودی سامانه مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ ارتقاء خدمت رسانی و تسریع در پاسخگویی به مردم است و مزاحمت‌های برخی افراد و اخلال در سیستم پیام رسانی، موجب تضییع حقوق قانونی شهروندان می شود.

جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان بیان داشت: مشکلات خانوادگی و تاثیرات روحی و روانی در محیط های ناآرام خانه و خانواده و همچنین عدم ثبات و پایداری نظام خانواده از عوامل تاثیرگذار در بروز و ایجاد رفتارهای نابه هنجار در جامعه است که باید مورد بررسی قرار گیرد بدیهی است پلیس با افراد هنجارشکن در حیطه وظایف قانونی و اجرای ماموریت های سازمانی به صورت جدی برخورد خواهد کرد.

به گزارش پارسی گو سرهنگ بهدانی فرد پس از دستگیری این مزاحم تلفنی در گفتگو با شبکه خبر بیان کرد بیش از ۶ ماه است که این فرد با پلیس و دیگر ارگان ها نظیر آتش نشانی تماس گرفته و ایجاد مزاحمت کرده است. البته این اواخر شدت مزاحمت های این فرد بیشتر شده است. جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان بیان کرد خانواده این فرد مدعی شده اند این فرد بیمار روانی است اما مدارکی در این زمینه ارائه نشده است.

گفتنی است طبق قانون ایجاد هرگونه مزاحمت یا اخلال در کار دستگاه های دولتی جرم تلقی شده و بسته به نوع آن شامل مجازات می شود.

منبع: مجله اینترنتی پارسی گو
درج مطالب مجله اینترنتی پارسی گو با ذکر منبع (www.parsigoo.com) بلامانع است.

به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *