خواندنی های جام جهانی 2018!

آمار و ارقام و نکات جالب و خواندنی جام جهانی ۲۰۱۸!

جام جهانی ۲۰۱۸ در روسیه به پایان رسید. آمار و ارقام جام جهانی ۲۰۱۸ که از سوی فیفا و دیگر محافل و رسانه های ورزشی منتشر شده را بخوانید.

جام جهانی 2018 نکات خواندنی 4

جام جهانی ۲۰۱۸ در روسیه به پایان رسید و تیم ملی فرانسه، توانست با بازی های خوب و حساب شده خود، در نهایت فاتح این جام باشد. آمار و ارقام جام جهانی ۲۰۱۸ که از سوی فیفا و دیگر محافل و رسانه های ورزشی منتشر شده را بخوانید.

جدول آمار فیفا از جام جهانی ۲۰۱۸

با اتمام مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸، وب سایت فیفا اقدام به انتشار آمار و ارقام به ثبت رسیده در این جام نموده که مشروح آن را در ذیل می خوانید. این در حالیست که در ۶۴ مسابقه جام جهانی ۲۰۱۸، ۱۶۹ گل به ثمر رسید تا میانگین ۲.۶ گل در هر دیدار این رقابت ها ثبت گردد.

آمار و ارقام به ثبت رسیده در تورنمنت
تعداد بازی ۶۴
تعداد گل ۱۶۹
میانگین گل در هر بازی ۲.۶
تعداد کارت زرد ۲۱۹
میانگین کارت زرد در هر بازی ۳.۵
تعداد کارت قرمز ۴
میانگین کارت قرمز در هر بازی ۰.۰۶
تعداد پاس صحیح ۴۹۶۵۱
میانگین پاس در هر بازی ۷۷۵.۸

در حالی که بلژیک بیشترین گل مسابقات را به ثمر رساند، ایران در کنار دانمارک و پرو کمترین گل مسابقات را دریافت کرد.

آمار و ارقام به ثبت رسیده توسط تیم ها
بیشترین گل زده بلژیک ۱۶ گل زده
بیشترین حمله کرواسی ۳۵۲ حمله
بیشترین پاس انگلیس ۳۳۳۶ پاس
بیشترین شوت کرواسی ۱۱۵ شوت
بیشترین شوت در چهارچوب بلژیک ۴۰ شوت در چهارچوب
بهترین عملکرد دفاعی کرواسی ۳۰۱ دفع توپ، تکل و مهار توپ
کمترین گل خورده دانمارک، ایران، پرو ۲ گل خورده
بیشترین کارت زرد کرواسی ۱۵ کارت زرد
کمترین کارت زرد عربستان سعودی ۱ کارت زرد
بیشترین خطای مرتکب شده کرواسی ۱۱۴ خطا
کمترین خطای مرتکب شده آلمان ۲۹ خطا
بیشترین خطای متحمل شده کرواسی ۱۰۵ خطا
کمترین خطای متحمل شده مصر ۵ خطا
بیشترین خطای منجر به پنالتی دانمارک ۳ خطا

در حالی که فقط لوکا مودریچ، ایوان راکیتیچ، ایوان پریشیچ، آندری کراماریچ (کرواسی)، هری مگوایر، جان استونز (انگلیس)، رافائل واران، کیلیان ام باپه، آنتوان گریزمان (فرانسه) در هفت دیدار مسابقات به میدان رفتند، آنتوان گریزمان (فرانسه)، کوین دی بروین، توماس مونیر، ادن هازارد (بلژیک)، فیلیپه کوتینیو (برزیل)، خوان کوئینترو (کلمبیا)، آرتم زیوبا، الکساندر گولووین (روسیه)، وهبی خضری (تونس) و لیونل مسی (آرژانتین) با ارسال ۲ پاس گل، بهترین پاسورهای مسابقات شدند.

آمار و ارقام به ثبت رسیده توسط بازیکنان
بیشترین دقایق بازی لوکا مودریچ (کرواسی) ۶۹۴ دقیقه
هری مگوایر (انگلیس) ۶۴۵ دقیقه
جان استونز (انگلیس) ۶۴۵ دقیقه
بیشترین پنالتی منجر به گل آنتوان گریزمان (فرانسه) ۳ گل
هری کین (انگلیس) ۳ گل
مایل جدیناک (استرالیا) ۲ گل
آندریاس گرانکویست (سوئد) ۲ گل
بیشترین گل با پای چپ آنتوان گریزمان (فرانسه) ۴ گل
دنیس چریشف (روسیه) ۴ گل
ایوان پریشیچ (کرواسی) ۳ گل
بیشترین گل با پای راست هری کین (انگلیس) ۴ گل
کیلیان ام باپه (فرانسه) ۳ گل
دیگو کوستا (اسپانیا) ۳ گل
بیشترین گل با ضربه سر یری مینا (کلمبیا) ۳ گل
جان استونز (انگلیس) ۲ گل
بیشترین مهار توپ تیبو کورتوا (بلژیک) ۲۷ مهار توپ
گیرمو اوچوا (مکزیک) ۲۵ مهار توپ
کاسپر اشمایکل (دانمارک) ۲۱ مهار توپ
بیشترین شوت نیمار (برزیل) ۲۷ شوت
فیلیپه کوتینیو (برزیل) ۲۲ شوت
ایوان پریشیچ (کرواسی) ۲۲ شوت
بیشترین شوت در چهارچوب نیمار (برزیل) ۱۳ شوت
آنتوان گریزمان (فرانسه) ۱۱ شوت
کریستیانو رونالدو (پرتغال) ۸ شوت
مارکوس برگ (سوئد) ۸ شوت
بیشترین شوت خارج از چهارچوب ایوان پریشیچ (کرواسی) ۱۳ شوت
ایوان راکیتیچ (کرواسی) ۱۰ شوت
اولیویه ژیرو (فرانسه) ۱۰ شوت
بیشترین کارت زرد سباستین لارسون (سوئد) ۳ کارت
بیشترین خطای مرتکب شده آنته ربیچ (کرواسی) ۲۱ خطا
بیشترین خطای متحمل شده ادن هازارد (بلژیک) ۲۸ خطا
بیشترین میزان دوندگی ایوان پریشیچ (کرواسی) ۷۲ کیلومتر
بیشترین پاس صحیح سرخیو راموس (اسپانیا) ۴۸۵ پاس

همچنین مسابقه بلژیک-تونس با ۷ گل پرگل ترین بازی جام و با ۳۱ تلاش گلزنی رکورددار بیشترین تلاش برای گلزنی شد. مسابقه بلژیک-پاناما با ۸ کارت زرد خشن ترین بازی جام و بازی اسپانیا و روسیه با رد و بدل شدن ۱۲۳۵ پاس، رکورددار بیشترین پاس در جام جهانی ۲۰۱۸ شدند.

جام جهانی 2018 نکات خواندنی 1

جام جهانی ۲۰۱۸ نکات خواندنی ۱

آمار خواندنی و جذاب جام جهانی ۲۰۱۸

بازیکنان شماره ۸ انگلیس در ۴ دوره جام جهانی نتوانسته اند در ضربات پنالتی گلزنی کنند. شب گذشته در دیدار انگلیس و کلمبیا جوردن هندرسون بازیکن شماره ۸ انگلیس پنالتی خود را از دست داد تا پس از کریس وادل در جام جهانی ۱۹۹۰، دیوید بتی در جام جهانی ۱۹۹۸ و استیون جرارد در جام جهانی ۲۰۰۶ ، چهارمین بازیکن شماره ۸ انگلیس باشد که در ضربات پنالتی ناکام می ماند.
اما برخلاف آن سه دوره پیشین، ناکامی هندرسون مانع صعود انگلیس به مرحله یک چهارم نهایی نشد.

دنیل سوباشیچ سنگربان کرواسی تنها گلری است که در جام جهانی ۲۰۱۸ سه پنالتی را مهار کرده است، پیش از او ۱۲ سال قبل ریکاردوی پرتغالی موفق به ثبت این رکورد شده بود.

یری مینا مدافع کلمبیا اولین مدافعی در تاریخ جام جهانی است که در سه بازی پیاپی گلزنی می کند.

آلمان سومین مدافع عنوان قهرمانی بود که در مرحله گروهی حذف شد. پیش از آلمان ایتالیا در سال ۲۰۱۰ و اسپانیا در سال ۲۰۱۴ این ناکامی را تجربه کرده بودند.

هری کین به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلیس با زدن ۶ گل با رکورد دیگو مارادونا کاپیتان سابق آرژانتین برابری کرد. ضمن این که این مهاجم ۲۴ ساله به رکورد گری لینکر در جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک رسید.

جام جهانی ۲۰۱۸،هفتمین جام جهانی پیاپی بود که مکزیک در مرحله ۱۶ تیمی حذف می شد. این تیم در هفت ساعت و نیم بازی برابر برزیل ۱۳ گل از این تیم دریافت کرده ولی نتوانسته گلی بزند.

در جام جهانی ۲۰۱۸ تیم ها ۱۰ گل بخودی زده اند که رکورد ۶ گل بخودی سال ۱۹۹۸ را جا به جا کرد.

سرگئی ایگناشویچ بازیکن ۳۹ ساله روسیه مسن ترین بازیکنی است که در جام جهانی گل بخودی زده است.

رافا مارکز کاپیتان مکزیک با ۱۷ بازی بعنوان کاپیتان رکورد مارادونا را شکست.او تنها بازیکنی است که در ۵ دوره جام جهانی بازوبند کاپیتانی تیمش را بر بازو بسته است.او پس از انتونیو کارباخال و لوتار ماتئوس سومین بازیکنی است که در ۵ دوره جام جهانی حضور داشته است.

از ۵۶ بازی انجام شده در جام جهانی روسیه، ۲۲ بازی در نیمه اول با تساوی ۰-۰ به پایان رسید که تنها در یکی از این مسابقات این نتیجه تا پایان ۹۰ دقیقه باقی ماند. در ۳۷ بازی حداقل یک گل به ثمر رسید که رکوردی برای جام های جهانی محسوب می شود.

در رقابت های امسال تیم ها ۲۸ ضربه پنالتی زده اند که رکوردی بی نظیر محسوب می شود و ۲۱ ضربه به گل تبدیل شده است.

از مجموع ۱۴۶ گل در بازی های جام جهانی روسیه ، ۳۱ گل (۲۱ درد گل ها) پس از دقیقه ۸۰ به ثمر رسیده است.

پس از ۴۸ سال بلژیک تنها تیمی بود که توانست عقب ماندگی ۲-۰ را جبران کند، این تیم بازی باته برابر ژاپن را با پیروزی ۳-۲ عوض کرد.آخرین بار این آلمان غربی بود که در جام جهانی ۱۹۷۰ مکزیک شکست ۲-۰ برابر انگلیس را با برد ۳-۲ عوض کرده بود.

بعد از «پله» و پس از گذشت ۶۰ سال، کیلیان امباپه ستاره جوان فرانسه پنجمین بازیکن نوجوانی است که در جام جهانی چند گل می زند.

جام جهانی 2018 نکات خواندنی 2

جام جهانی ۲۰۱۸ نکات خواندنی ۲

۲۰ نکته خواندنی درباره جام جهانی ۲۰۱۸

۱. امسال بازی‌های جام‌جهانی برای اولین بار در روسیه برگزار شد. این کشور با ۱۷.۱ میلیون کیلومتر مربع مساحت٬‌ بزرگ‌ترین کشور میزبان در طول تاریخ برگزاری رقابت‌های جام جهانی است. فاصله بین شرقی‌ترین شهر روسیه یعنی اکاترینبرگ و غربی‌ترین شهر آن یعنی کالنینگراد، بیش از ۱۵۰۰ مایل است؛ چیزی نزدیک به فاصله‌ مسکو با لندن! بازی‌ها در ۱۱ شهر مختلف این کشور برگزار می‌شود و مسکو شاهد بازی فینال خواهد بود.

۲. با در نظر گرفتن این فاصله‌ها عجیب نیست که دولت روسیه ۴۳ میلیون دلار را صرف آماده‌شدن قطارهای مجانی بین شهرهای مختلف میزبان بازی‌ها کرده باشد. هواداران تیم‌ها می‌توانند با نشان دادن کارت هواداری خود از این قطارها استفاده کنند.

۳. در مجموع٬ جام جهانی روسیه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۴ میلیارد دلار رکورد پرهزینه‌ترین جام جهانی را شکسته است. این رقم که به نقل از پایگاه اینترنتی مسکو تایمز توسط مقامات روسی اعلام شده است، معادل یک درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه طی ۵ سال گذشته است. این در حالی است که پنج ماه پیش، تاتیانا گولیکوا رئیس اتاق بازرگانی دولت روسیه هزینه برگزاری جام جهانی را تنها ۶.۷ میلیارد دلار برآورد کرده بود.

۴. در سوی دیگر این محاسبه٬ وزیر توسعه‌ اقتصادی روسیه فقط درآمد حاصل از حضور توریست در طول جام‌جهانی را رقمی بیش از ۱.۶ میلیارد دلار تخمین زده است. به گزارش خبرگزاری راشا تودی، این مقام روسی ضمن اعلام این رقم گفته است که اطمینان دارد تحریم‌های غرب نمی‌تواند این رویداد جهانی را تحت تاثیر خود قرار دهد.

۵. «یک رویا و اکتشاف در فضای بینهایت کهکشان»؛ این توصیف فیفا از تم اصلی جام جهانی امسال است. لوگوی این رقابت‌ها نیز به شکل جامی زیبا طراحی شده است که بدنه‌ آن را ریزنمادهای قومی از جمله پرنده‌های آتشین تشکیل می‌دهند.

۶. «زابیواکا» گرگی‌ست که این افتخار را یافته تا نماد جام‌جهانی ۲۰۱۸ باشد. این گرگ را دانش‌آموزی به نام «اکاترینا بوشارووا» طراحی کرده و در نظرسنجی اینترنتی توسط مردم انتخاب شده است.

۷. تل استار ۱۸ شرکت آدیداس نیز توپی‌ است که در این جام حضور دارد. این توپ منحصربه فرد در پاکستان تولید می‌شود و تراشه‌ای الکترونیکی در آن طراحی شده که علاوه بر ذخیره‌کردن اطلاعاتی از جمله شدت ضربه به توپ و مسیر حرکت آن می‌تواند رنگ آخرین نفری را که به آن ضربه زده است، تشخیص دهد. این توانایی که برای اولین بار در یک توپ فوتبال قرار داده شده است، به داور در تشخیص موقعیت اوت و کرنر بسیار کمک خواهد کرد.

۸. مقابله با نژادپرستی در این جام با روش‌های جدیدی دنبال خواهد شد. داوران حق دارند در صورت شنیدن شعارهای نژادپرستانه بازی را متوقف کنند. در جام جهانی پیشین، شعارهای نژادپرستانه‌ بسیاری به خصوص در بازی‌های مکزیک با روسیه و کروواسی یا بازی آلمان با غنا داده شد و رئیس کمیته‌ مقابله با نژادپستی فیفا٬ این سازمان را به سهل‌انگاری در برخورد با این مشکل متهم کرد. این کمیته اعلام کرد که عدم موفقیت فیفا در تربیت افرادی برای ثبت و کنترل این رفتارها٬ ناامیدکننده بوده است.

۹. همچنین برای اولین بار در تاریخ جام‌های جهانی٬ در مسابقات امسال از فناوری کمک‌داور ویدئویی استفاده خواهد شد. هرچند این فناوری برای کاهش خطاهای داوری طراحی شده است اما گفته می‌شد در تشخیص موقعیت‌های حساسی مانند آفساید چندان قابل اعتماد نیست.

۱۰. در میان تیم‌های شرکت‌کننده در این بازی‌ها٬ پرتغالی‌ها امسال این شانس را دارند که جام قهرمانی اروپا و جام جهانی را در کنار هم داشته باشند. پیش از این آلمان غربی در جام ۱۹۷۲، فرانسه در جام ۱۹۹۸ و اسپانیا در جام ۲۰۱۰ این افتخار را کسب کرده‌اند.

۱۱. آلمان نیز که تاکنون چهار جام را از آن خود کرده است تلاش خواهد کرد بعد از برزیل سال ۱۹۶۲ اولین تیمی باشد که دو جام پیاپی را با خود به خانه می‌برد. آلمان همچنین در صورت قهرمانی در این جام٬ خود را در تعداد قهرمانی به برزیل٬ پرافتخارترین تیم جام‌های جهانی خواهد رساند.

۱۲. از میان تیم‌هایی که قهرمانی در جام جهانی را در کارنامه دارند، ایتالیا تنها تیمی است که این مسابقات را از خانه تماشا خواهد کرد. پس از ۱۹۵۸ این نخستین باری است که لاجوردی‌پوشان از حضور در جام جهانی بازمانده‌اند. این تیم پیش از این شش بار در فینال جام جهانی بازی کرده و چهار جام را از آن خود کرده است. در این میان آندره آ پیرلو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا که خود سابقه‌ قهرمانی با ایتالیا در جام جهانی ۲۰۰۶ را دارد در پاسخ به درخواست یکی از مدیران ایرانی شرکت اوبر٬ در پیامی توئیتری آرزو کرد که ایران در جام جهانی روسیه موفق باشد.

۱۳. پرو که توانسته است رکورد طولانی‌ترین غیبت در جام‌جهانی را از آن خود کند، امسال بعد از سی و شش سال به میدان این بازی‌ها بازگشته است. این تیم یکی از ۱۳ تیمی بوده است که در اولین جام جهانی در سال ۱۹۳۰ شرکت کرده‌اند. این تیم در جام ۱۹۷۰ مکزیک با کسب مقام هفتم بهترین ۱۹ مقام خود در جام‌جهانی را به ثبت رسانده‌ است اما در آخرین حضور خود پیش از امسال در جام ۸۲ اسپانیا در دور گروهی حذف شده است.

۱۴. پاناما و ایسلند در این جام برای اولین بار طعم حضور در جام ‌جهانی را چشیده‌اند. پاناما در سال ۲۰۱۴ نیز تا یک‌قدمی جام جهانی آمده بود اما با باخت خود به آمریکا و واگذار کردن بازی پلی‌آف به نیوزلند این فرصت را از دست داد.

پاناما انتقام خود از آمریکا را چهار سال بعد و در مسابقات مقدماتی جام جهانی گرفت. این تیم با پیروزی در برابر کاستاریکا آمریکا را که به این تیم باخته بود، برای اولین بار پس از ۳۲ سال از حضور در جام‌جهانی محروم کرد. ایسلند نیز با حضور در این جام رکورد کم‌جمعیت‌ترین کشور شرکت‌کننده در جام جهانی را از آن خود کرده است.

۱۵. مجموع‌ ارزش بازیکنان تیم برزیل در این جام بالغ بر ۶۷۱٫۵ میلیون یورو است؛ رقمی که برزیل را گران‌ترین تیم این رقابت‌ها می‌کند. همچنین تیم‌های اسپانیا، آلمان و فرانسه در رده‌های بعدی قرار دارند. پاناما با ۵.۵ میلیون یورو ارزان‌ترین تیم این جام ارزیابی شده است.

۱۶. از میان بازیکنان حاضر در جام جهانی٬ توماس مولر آلمانی با ده گل٬ تنها کسی است که می‌تواند امید داشته باشد به سمت رکورد هم‌وطن و هم‌بازی سابقش٬ میریوسلاو کلوزه‌ی ۱۶ گله یورش ببرد. باقی رکوردداران این عرصه که بالاتر از مولر قرار دارند در این جام حضور ندارند.

۱۷. اسام الحداری دروازه‌بان مصر با بازی خود در این جام، رکورد مسن‌ترین بازیکن در جام‌جهانی را شکسته است. او ۴۵ سال سن دارد. پیش از او، فرید موندراگون ۴۳ ساله دروازه‌بان سابق کلمبیا با حضور در جام ۲۰۱۴ این رکورد را از آن خود کرده بود.

۱۸. قهرمان جام‌جهانی ۲۰۱۸ جایزه‌ای ۳۵ میلیون دلاری دریافت خواهد کرد. هم‌چنین برای مرهم نهادن بر زخم تیم دوم، جایزه‌ای ۲۵ میلیون دلاری برای این تیم اختصاص داده شده است. اما نکته‌ جالب این است که همه‌ تیم‌های شرکت‌کننده در این جام با خود حداقل چکی چند میلیون تومانی به خانه خواهند برد و حتی تیم‌هایی که تنها در مرحله‌ گروهی حضور دارند نیز جایزه‌ای ۸ میلیون دلاری دریافت خواهند کرد.

۱۹. ۵۴ درصد بلیت‌های این جام را خارجی‌ها خریداری کرده‌اند و فوتبال‌دوستان کشورهای آمریکا، برزیل، کلمبیا، آلمان، مکزیک و آرژانتین در رده‌های اول تا ششم خریداران جای دارند. این در حالی است که به گزارش «اسپوتنیک»، شبکه‌ی تلویزیونی «بی‌بی‌سی» فیلمی در باره هواداران فوتبال روسیه به نام «ارتش قلدرهای روسیه» ساخته است که در آن هواداران فوتبال روسیه را بسیار خشن و متهاجم نشان داده است. اسپوتنیک ادعا کرده است که سازندگان این فیلم تلاش دارند به بینندگان خود این حس را القاء کنند که در روسیه، عشق به خشونت در هواداران فوتبال پرورش داده می شود و از این‌رو هواداران فوتبال دیگر کشورها بهتر است از رفتن به روسیه برای تماشای مسابقات جام جهانی خودداری کنند؛ تلاشی که به نظر می‌رسد با توجه به آمار بالای فروش بلیت در خارج از روسیه، به نتیجه نرسیده است.

۲۰. پیش از این جمعی از هواداران فوتبال در ایران از ماریا کوماندنایا مجری روسی مراسم قرعه‌کشی این جام خواسته بودند لباس مناسب و پوشیده بپوشد تا تلویزیون ایران این مراسم را کامل پخش کند. او این درخواست را پذیرفت و پس از مراسم و اطلاع از پخش‌شدن آن از تلویزیون ایران در توئیتر خود از هواداران ایرانی پرسید: «ایران، خوشحال هستید؟» پرسشی که با واکنش‌های مثبت هواداران ایرانی روبه‌رو شد.

جام جهانی 2018 نکات خواندنی 3

جام جهانی ۲۰۱۸ نکات خواندنی ۳

نکاتی جالب از جام جهانی ۲۰۱۸

در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، ۲ تیم برای نخستین بار حضور در بزرگ ترین آوردگاه فوتبالی جهان را تجربه می کنند، تیم های پاناما و ایسلند در حالی توانستند جواز حضور در روسیه را کسب کنند که بسیاری از تیم های نامی و بزرگ از صعود به جام جهانی بازماندند. ایسلند که با جمعیتی حدود ۳۴۰ هزار نفر عنوان کم جمعیت ترین کشور ادوار جام جهانی را یدک می کشد همراه با ایران در سید ۳ قرار دارد و پاناما در سید ۴ قرار گرفته است.

در جام جهانی ۲۰۱۴، تیم ملی بوسنی تنها تیمی بود که برای نخستین بار به جام جهانی راه یافته بود و در جام جهانی ۲۰۱۰ نیز اسلواکی اولین حضورش را تجربه می کرد، در حالی که در جام جهانی ۲۰۰۶ هشت تیم آنگولا، ساحل عاج،غنا، توگو،جمهوری چک، ترینیداد و توباگو،صربستان و اوکراین برای نخستین بار طعم حضور در جام جهانی را چشیدند.

بازگشت فراموش شدگان

در این دوره ۳ تیم پس از سال ها موفق به حضور در جام جهانی شده اند. تیم های ملی مصر، مراکش و پرو که مدت ها رویای صعود مجدد و بازگشت به جام جهانی داشتند سرانجام در روسیه به آرزوی خود می رسند. آخرین حضور تیم ملی مصر به جام جهانی ۱۹۹۰ برمی گردد،این تیم در جام جهانی ۱۹۳۴ نیز حضور داشته است. مصری ها پس از ۲۸ سال و با پیروزی ۲ بر یک برابر کنگو با گل دقیقه ۹۵ محمد صلاح توانستند به جام جهانی صعود کنند.

مراکش که با پیروزی ۲ بر صفر برابر ساحل عاج در آخرین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی توانست صعود خود را قطعی کند پس از ۲۰ سال به این رقابت ها راه یافت. آخرین حضور مراکشی ها در جام جهانی به سال ۱۹۹۸ بازمی گردد.

آخرین تیم صعود کننده به جام جهانی تیم ملی پرو بود. این تیم در آخرین دیدار مرحله پلی آف جام جهانی با پیروزی ۲ بر صفر مقابل نیوزیلند موفق شد نام خود را به عنوان سی و دومین تیم حاضر در جام جهانی روسیه ثبت کند. پرویی ها از سال ۱۹۸۲ تاکنون موفق به صعود به جام جهانی نشده بودند.

غیبت یک قهرمان جهان

چه کسی باور می کرد تیم ملی ایتالیا، که تاکنون ۴ بار قهرمان جام جهانی شده است، حتی نتواند به جام جهانی صعود کند؟ ایتالیا در حساس ترین دیدار مرحله پلی آف از پس سوئد بر نیامد تا برای نخستین بار از سال ۱۹۵۸ تاکنون یعنی پس از ۶۰ سال در جام جهانی حضور نداشته باشد. لاجوردی پوشان تنها تیم قهرمان ادوار جام جهانی هستند که از جام جهانی روسیه محروم مانده اند.

بیشترین حضور در ادوار جام جهانی

تیم ملی برزیل به غیر از روسیه میزبان نخستین تیمی بود که راهی جام جهانی شد، این تیم با در اختیار داشتن ستارگانی چون نیمار،کوتینیو،دنی آلوز،مارسلو،ویلیان و… خیلی زود حضورش را در روسیه قطعی کرد. برزیلی ها از سال ۱۹۳۰ تاکنون در همه ادوار جام جهانی حضور داشته اند و با ۲۱ حضور از این نظر رکورددار هستند. پس از برزیل، تیم ملی آلمان با ۱۹ حضور در جایگاه دوم قرار دارد.

ناکامی آمریکا و هلند برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۸

تیم ملی آمریکا که از سال ۱۹۹۰ پای ثابت جام های جهانی بود این بار در صعود به جام جهانی ناکام بوده و در روسیه غایب خواهد بود. این تیم با شکست در خانه ترینیداد و توباگو در رده پنجم گروه خود قرار گرفت و حتی نتوانست به مرحله پلی آف راه پیدا کند. تیم ملی هلند نیز یکی از غایبان بزرگ جام جهانی روسیه است، هلندی ها تابحال ۳ بار به فینال جام های جهانی راه یافته اند، اما هر بار دستشان از جام کوتاه مانده است.به همین دلیل، برخی به تیم ملی این کشور لقب “بهترین تیمی که تابحال قهرمان جهان نشده” داده اند.

نارنجی ها در جام های جهانی ۱۹۷۴ آلمان و ۱۹۷۸ آرژانتین در فینال مغلوب میزبانان شدند، و در سال ۲۰۱۰ هم در آفریقای جنوبی به اسپانیا باختند. آنها در آن سال با هدایت برت فان مارویک تا فینال پیش رفتند، و در آنجا در وقت اضافه روی گل آندرس اینیستا بازی را واگذار کردند. ۲ شکست اخیر هلند در فینال جام های جهانی در وقت اضافه بوده است. جام جهانی برزیل دهمین حضور هلند در این رقابت ها بود.

ستاره هایی که در جام جهانی ۲۰۱۸ نیستند

در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه علاوه بر تیم های بزرگ، بازیکنان مطرحی نیز غایب هستند. ستاره هایی همچون بوفون، ویدال، الکسیس سانچز،گرت بیل و اوبامیانگ در حسرت حضور در روسیه باقی ماندند. اگر بخواهیم تیمی از غایبان جام جهانی روسیه تشکیل دهیم باید به نام های زیر اشاره کنیم.

ترکیب ۱۱ نفره غایبان جام جهانی ۲۰۱۸:

دروازه بان:جیان لوئیجی بوفون( ایتالیا – یوونتوس)

مدافعان: آنتونیو والنسیا(اکوادور- منچستریونایتد)، ون دایک( هلند – ساتهمپتون)، لئوناردو بونچی(ایتالیا – آث میلان)، داوید آلابا(اتریش- بایرن مونیخ)

هافبک ها: نبی کیتا( گینه- لایپزیک)، آرتورو ویدال(شیلی- بایرن مونیخ)، کریستین پولیسیچ(آمریکا – دورتموند)، الکسیس سانچز (شیلی- آرسنال)

مهاجمان:گرت بیل(ولز- رئال مادرید)، اوبامیانگ( گابن- دروتموند)

بازیکنان ذخیره:

یاسپر سیلیسن( هلند- بارسلونا)

دیلی بلیند( هلند- منچستریونایتد)

گری مدل(شیلی- بشیکتاش)

میرالیم پیانیچ( بوسنی- یوونتوس)

مارک همشیک( اسلواکی- ناپولی)

هنریخ میخیتاریان( ارمنستان – منچستریونایتد)

آرین روبن( هلند- بایرن مونیخ)

ریاض محرز( الجزایر- لسترسیتی)

ادین ژکو(بوسنی- آ اس رم)

جام جهانی 2018 نکات خواندنی 4

جام جهانی ۲۰۱۸ نکات خواندنی ۴

آمار آ.اس از جام جهانی ۲۰۱۸

روزنامه اسپانیایی «اس» این آمارها را این گونه طبقه بندی کرده است:

-در رقابت های جام جهانی ۲۰۱۸ در مجموع ۶۴ بازی برگزار شد و در این بازی ها ۱۶۹ گل به ثمر رسید. به این ترتیب میانگین گلهای زده شده در هر بازی ۲.۶۴ گل بود.

-در این رقابت ها ۵۵ بازی با پیروزی یکی از دو تیم به پایان رسید و فقط در ۹ بازی نتیجه تساوی به دست آمد.

-بیشترین گل تیمی را در این رقابت ها تیم فوتبال بلژیک با به ثمر رساندن ۱۶ گل به نام خود ثبت کرد.

-تیم های بلژیک و فرانسه بیشترین تعداد پیروزی را به نام خود ثبت کردند و در ۶ بازی برنده شدند. بیشترین شکست نیز نصیب تیم های مصر و انگلیس و پاناما شد که در ۳ بازی باختند.

-دوازده تیم شامل استرالیا، پاناما، مصر، کاستاریکا، آلمان، ایسلند، ایران، مغرب، پرو، لهستان، عربستان و صربستان هرکدام فقط ۲ گل به ثمر رساندند که کمترین گل زده تیمی در این رقابت ها بود.

-تیم پاناما با دریافت ۱۱ گل بیشترین تعداد گل خورده در رقابت ها را به نام خود ثبت کرد.

-تیم های دانمارک، ایران و پرو هرکدام فقط ۲ گل خوردند و کمترین گلهای خورده را به نام خود ثبت کردند.

-در مجموع ۳ میلیون و ۳۰ هزار نفر بازی های جام جهانی ۲۰۱۸ را از داخل ورزشگاهها تماشا کردند که به این ترتیب میانگین تعداد تماشاگران در هر بازی بیش از ۴۷ هزار نفر بوده است.

-جام جهانی ۲۰۱۸ جوانمردانه ترین دوره در تاریخ رقابت های جام جهانی بود به طوری داوران فقط ۶ بار به بازیکنان کارت قرمز دادند. داوران همچنین ۲۱۹ بار از کار ت زرد استفاده کردند.

-هری کین مهاجم تیم فوتبال انگلیس با به ثمر رساندن ۶ گل آقای گل این رقابت ها شد. لوکا مودریچ از تیم کرواسی بهترین بازیکن این دوره جام جهانی شناخته شد و تیبو کورتوا از تیم بلژیک لقب بهترین دوازه بان رقابت ها را به خود اختصاص داد. کیلیان امباپه از تیم فرانسه بهترین بازیکن جوان این رقابتها شناخته شد و تیم اسپانیا جایزه بازی جوانمردانه را دریافت کرد.

گردآوری و تنظیم: پارسی گو
منابع: ۱. طرفداری ۲. باشگاه خبرنگاران جوان ۳. ایسنا (به نقل از تسنیم) ۴. الکوثر (فارسی) ۵. نمناک

به اشتراک بذار:
بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *